SORY!!!!

Sory, dette er ikke meningen. Det blir desverre ikke noen videoer når jeg er her nede.. det blir heller når jeg kommer hjem, jeg har filmet endel videoer så jeg kommer sikkert til og lage en video :-) Deffor jeg ikke lager noe videoer er pågrunn av at jeg ikke har slik rom der jeg setter inn minnekortet på macen, det er egentli ganske dumt!!! 

Heydå, snakkes når jeg kommer hjem :D 


OSLO IMORGEN

Okej, nå har jeg bestemt meg for og fortsette på denne bloggen her!.. Jeg liker denne bloggen mye bedre enn den andre så da jør jeg det så enkelt som og fortsette og blogge på denne bloggen her :-)

__________________________________________________________________________

OSLO IMORGEN

Imorgen reiser jeg og besteveninda mi Sara til oslo! Vi har nemmelig felles bror men vi er ikke i slekt! ( gidder ikke og forklare det der ) Men isåfall, vi skal bo med broren vår Terje! 

Vi tar tåget imorgen! og kommer frem i oslo ca 9 tiden.. lang tåg tur men vi skal nokk greie det med musikk og film :-) Gleder meg sinsykt masse nå, kjenner jeg beyner og få reisefeber.. Vi har og tenkt oss en tur til bjørndal! gledermeg, Vi har full dags plan om hva vi skal, og jeg kommer til og legge ut bilder og videoer, men jeg rekner imed at de kommer på morgenen og kvelden! for vi er nemmelig opptat midt på dagen. Imorgen så drar vi hjemme ifra ca kl 12 på dagen, så det blir en lang dag med reising! Vi skal dra hjem igjen på fredag med tåget.. nesten en uke, det får holde... får håpe vi ikke blir lei før den tid :-) Snakkes

 
 


hits